Δεύτερο στις θεάσεις ανά την Ευρώπη το video clip του «LA LA LOVE»

Δεύτερο στις θεάσεις ανά την Ευρώπη το video clip του «LA LA LOVE»

Posted on 26. Apr, 2012 by in Διασκέδαση, Επικαιρότητα, Μουσική

Το video clip για το τραγούδι της Κύπρου στο φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Γιουροβίζιον «LA LA LOVE» με ερμηνεύτρια την Ήβη Αδάμου κατατάσσεται δεύτερο σε θέαση από τους εκατομμύρια επισκέπτες της επίσημης ιστοσελίδας της Ευρωπαϊκής ΄Ενωσης Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης (EBU).

Αυτό προκύπτει από τα στατιστικά στοιχεία που έδωσε η EBU για τη φετινή διοργάνωση, για το διάστημα από τις 17 Μαρτίου 2012 μέχρι σήμερα, μέσα από το επίσημο site της www.eurovision.tv με τα πιο δημοφιλή video clips από τις 42 συμμετοχές.

Συγκεκριμένα πρώτο στην επισκεψιμότητα είναι το video clip της Ρωσίας με 1,020,505 θεάσεις, δεύτερο το video clip της Κύπρου με 397,999 θεάσεις και τρίτο εκείνο του Ηνωμένου Βασιλείου με 381,848 θεάσεις.

Στο video clip του «LA LA LOVE» ο σκηνοθέτης Απόλλωνας Παπαθεοχάρης δημιούργησε μια παραμυθένια ατμόσφαιρα παρουσιάζοντας την ΄Ηβη Αδάμου σαν Χιονάτη, με δημιουργίες ειδικά για το σκοπό αυτό της σχεδιάστριας μόδας Φανής Ξενοφώντος.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια για το video clip είχε ο John Mitropoulos.
Ο 57ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Γιουροβίζιον θα διεξαχθεί στο Μπακού του Αζερμπαϊτζιάν στις 22, 24 και 26 Μαϊου. Η Κύπρος θα διαγωνιστεί στον πρώτο ημιτελικό που θα γίνει στις 22 Μαϊου.

Οι δύο ημιτελικοί και ο τελικός θα μεταδοθούν απευθείας από το ΡΙΚΕΝΑ με ταυτόχρονη μετάδοση στη δορυφορική εκπομπή του ΡΙΚ, από το ΡΙΚ HD και το Τρίτο Πρόγραμμα Ραδιοφώνου. Επίσης θα μεταδίδονται μέσω της ιστοσελίδας του ΡΙΚ στο www.cybc.com.cy
Τη μετάδοση του διαγωνισμού στηρίζει η MTN.

Tags: , ,